Contact

Onze experts staan voor u klaar

Heeft u vragen over de mogelijkheden van In-Facts? Of wilt u graag een demo inplannen? Neem direct contact op met onze experts.

Rutger de Jong

Senior consultant

Als inkoper ben ik vooral bezig met de vraag: “Hoe breng ik mijn klanten in verbinding met de meest waardevolle informatie?”. Dit doe ik zowel binnen spend analyses als binnen de aanbestedingen die ik begeleid. Ik word het meest gelukkig van écht complexe informatievraagstukken. Ik val daarom eigenlijk binnen twee ventures, namelijk Significant Insights en Significant Synergy. Hierdoor ben ik bij de meest uiteenlopende organisaties te vinden. Buiten werktijd ga ik graag op pad met vrienden of start ik mijn pc op om een potje te gamen.

Niels van Bruggen

Senior consultant

Door de toenemende digitalisering zien wij nieuwe technologieën en innovaties elkaar sneller opvolgen dan ooit. Dat boeit mij. Ik geloof dat de digitale transformatie in potentie voor enorme positieve impact kan zorgen op mens en maatschappij. Samen met mijn opdrachtgevers werk ik daarom graag aan verbetering door de inzet van digitale technologieën. Daarbij vind ik het belangrijk om zo dicht mogelijk bij de eindgebruiker te zitten, zodat de verandering écht waarde toevoegt. Dat is waar ik energie van krijg.

Significant Insights is entrepreneur in informatieoplossingen. Wij vertalen informatievragen naar realistische en toepasbare informatieoplossingen.

Significant Insights

  • Parijsboulevard 209d
  • 3541 CS Utrecht
  • KvK-nummer: 71033092
  • BTW-nummer: NL811394529B01
  • ROUTEBESCHRIJVING