Data gedreven inkopen

DEMO INPLANNEN

Met vier modules aan de slag met data gedreven inkopen

Data gedreven inkopen met Inkoopportaal In-Facts

Spendanalyse

Tenderdashboard

In-Take

Templates & Tools

Spendanalyse

Met onze spendanalyse analyseer en presenteer je met één druk op de knop alle uitgaven van je organisatie. Deze uitgaven splits je gemakkelijk uit op onder meer het inkooppakket, afdeling of gesloten contracten. Daarmee heb je een op feiten gebaseerd beeld van het uitgavenpatroon van je organisatie.

Tenderdashboard

Het Tenderdashboard bevat informatie over alle openbare aanbestedingen in Nederland. Met het Tenderdashboard analyseer en presenteer je met één druk op de knop de publieke aanbestedingsmarkt op basis van jouw zoekcriteria. Hiermee stel je zeer snel een data gedreven inkoopstrategie op.

In-Take

Met In-Take brengen je klanten hun inkoopsituatie snel en eenvoudig door middel van een gestandaardiseerde workflow in kaart. In-Take brengt daarbij direct de Europese aanbestedingsrichtlijnen in kaart. Hierdoor leert en stimuleert In-Take het rechtmatig inkopen door je klanten en draagt het bij aan een efficiënt inkoopproces.

Templates & Tools

Met de templates en tools module beschikt u op elk moment over onze laatste state-of-the-art templates en tools met betrekking tot inkoop en aanbesteden. Deze templates en tools worden continue geüpdatet met de laatste kennis en expertise rondom inkoop en aanbesteden.

Meer weten? Neem contact met ons op!